Kumppani kaikkiin liiketoiminnan vaiheisiin

M-Solutions tarjoaa kokonaisvaltaisia ICT-palveluita ja ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan koko elinkaaren ajalle ja parantaa asiakasyritysten tehokkuutta, tuottavuutta ja turvallisuutta. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan ja ratkaisemaan mahdollisia ongelmia ja hyödyntämään kaiken tiedon eri järjestelmistä ja prosesseista päätöksenteon tukena. Parannamme siiloutuneen tiedon läpinäkyvyyttä sekä jalostamme eri järjestelmien sisältämää tietoa käytettäväksi koko organisaation eri tasoilla.

Toimintamme perustana on ajatus siitä, kuinka tulevaisuuden kaivosteollisuus toimii. Tekijöitä yhdistää halu ja taito kehittää kaivosteollisuutta kohti tulevaisuutta sekä sitoutuneisuus tavoitteiden saavuttamiseksi. Kaivostoiminnan syvällinen tuntemuksemme on avain asiakkaidemme menestyksen varmistamiseksi. Olemme olleet kehittämässä kokoluokassaan maailman tehokkainta Pyhäsalmen kaivosta jo vuodesta 2006.

Tuotekehitys

Yhteistyökumppanimme tutkimus- ja kehitysyhtiö M-Solutions R&D kehittää tuoteportfoliotamme asiakkaidemme tarpeiden ja tulevaisuuden kehityssuuntien pohjalta sekä innovoi uusia ratkaisuja asiakkaidemme toiminnan tehostamiseksi.

Tiedon ja prosessien hallinta tehokkailla työkaluilla parantaa

  • Tehokkuutta
  • Tuottavuutta
  • Turvallisuutta

Kehitystyötä tukemassa