Digitalisaation ytimessä

Sinun ICT kumppanisi

Yrityksissä suunnittelu ja päätöksenteko perustuvat toiminnasta syntyvään tietoon. Tieto on yksi yrityksen keskeisimmistä voimavaroista ja liiketoiminnan kehittämisen ytimessä.
Tieto on kuitenkin usein hajallaan ja siiloutuneena eri järjestelmissä, prosesseissa, tiedostoissa tai jopa paperilla. Kun tiedot saadaan tuotua yhteen tietojärjestelmään, kokonaisuuden tarkastelu on helpompaa ja toimintaan saadaan läpinäkyvyyttä. Me tuomme asiakkaidemme, oman alansa asiantuntijoiden, käyttöön laajan kokonaisarkkitehtuurin asiantuntemuksemme, jonka avulla pystymme toimittamaan tehokkaan ratkaisun kaikkiin tiedonhallinnan tarpeisiin.

Palvelut

ICT infrastruktuuri (verkot, palvelimet, järjestelmät)

Järjestelmäkonsultointi, tekninen ja toiminnallinen konsultointi
Loppukäyttäjäpalvelut

Lue lisää

Ratkaisut

Tiedonhallintajärjestelmä M-IDIS (Industry Data Integration System)
Ohjelmisto ja järjestelmäkehitys

Lue lisää

M-IDIS®

Industry Data Integration System

Ota tieto omiin käsiisi – kaikki hyöty irti olemassa olevista järjestelmistä – ja tuo tietosi yhteen. Tarjoamme yritysten käyttöön täysin räätälöitävän alustan palvelemaan koko liiketoimintaa ja sen osa-alueita. Pienistä yrityksistä suuriin, ratkaisu on suunniteltu skaalautumaan eri kokoisten yritysten tarpeisiin. On datasi mitä tahansa, sille on paikka. Tarvittavat integraatiot tukemaan tiedonkulkua ja läpinäkyvyyttä sekä helppokäyttöinen käyttöliittymä erilaisen tiedon hallintaan. Hyvästit siiloutuneelle tiedolle ja läpinäkyvyyden puutteelle.

Alusta kaikelle tiedollesi ja työkalut sen hallintaan sekä toiminnan ohjaamiseen.

…mitä ikinä tarvitsetkaan. Lista on loputon, rajana eivät ole edes tämänhetkiset tarpeesi, ratkaisu sopeutuu siihenkin,
mitä tulevaisuudessa keksit. Asiakkaamme ovat alansa ammattilaisia; me tarjoamme alustan ja työkalut tiedon ja toiminnan hallintaan, räätälöitynä, juuri sinulle.

Ratkaisumme parantaa yrityksen

  • Tehokkuutta
  • Tuottavuutta
  • Turvallisuutta
  • Läpinäkyvyyttä

Jäitkö miettimään, voisimmekohan auttaa juuri Sinun tiedonhallinnan haasteessasi? Ota yhteyttä, saatat yllättyä.

Ajankohtaista

Pyhänet Oy ja M-Solutions yhteistyöhön

27 syyskuun, 2018|0 Comments

Alla Pyhänet Oy:n julkaisema tiedote uudesta yhteistyöstä.   PYHÄNET OY JA M-SOLUTIONS OY ALOITTAVAT YHTEISTYÖN ALUEEN LAAJAKAISTAYHTEYKSIEN JA -PALVELUJEN KEHITTÄMISEKSI   Pyhänet Oy on solminut yhteistyösopimuksen M-Solutions Oy:n kanssa koskien ICT-asiantuntijapalveluita. Sopimuksella Pyhänet Oy turvaa [...]

M-Solutions EIT Raw Materials projektikumppaniksi

1 elokuun, 2018|0 Comments

M-Solutions Oy on virallisesti hyväksytty EIT Raw Materials projektikumppaniksi. Projektikumppanina jaamme osaamistamme ja asiantuntijuuttamme projekteissa, joiden päämääränä on innovoida ja kehittää raaka-aine sektoria Euroopassa. Tämän hetkinen innovaatioprojekti – Closurematic – käynnistyi helmikuussa 2018. Projektin tarkoituksena [...]

Me sosiaalisessa mediassa:

Viimeisimmät Tweetit

Kumppanit