Digitalisaation ytimessä

Sinun ICT kumppanisi

Yrityksissä suunnittelu ja päätöksenteko perustuvat toiminnasta syntyvään tietoon. Tieto on yksi yrityksen keskeisimmistä voimavaroista ja liiketoiminnan kehittämisen ytimessä.
Tieto on kuitenkin usein hajallaan ja siiloutuneena eri järjestelmissä, prosesseissa, tiedostoissa tai jopa paperilla. Kun tiedot saadaan tuotua yhteen tietojärjestelmään, kokonaisuuden tarkastelu on helpompaa ja toimintaan saadaan läpinäkyvyyttä. Me tuomme asiakkaidemme, oman alansa asiantuntijoiden, käyttöön laajan kokonaisarkkitehtuurin asiantuntemuksemme, jonka avulla pystymme toimittamaan tehokkaan ratkaisun kaikkiin tiedonhallinnan tarpeisiin.

Palvelut

ICT infrastruktuuri (verkot, palvelimet, järjestelmät)

Järjestelmäkonsultointi, tekninen ja toiminnallinen konsultointi
Loppukäyttäjäpalvelut

Lue lisää

Ratkaisut

Tiedonhallintajärjestelmä M-IDIS (Industry Data Integration System)
Ohjelmisto ja järjestelmäkehitys

Lue lisää

M-IDIS®

Industry Data Integration System

Ota tieto omiin käsiisi – kaikki hyöty irti olemassa olevista järjestelmistä – ja tuo tietosi yhteen. Tarjoamme yritysten käyttöön täysin räätälöitävän alustan palvelemaan koko liiketoimintaa ja sen osa-alueita. Pienistä yrityksistä suuriin, ratkaisu on suunniteltu skaalautumaan eri kokoisten yritysten tarpeisiin. On datasi mitä tahansa, sille on paikka. Tarvittavat integraatiot tukevat tiedonkulkua ja läpinäkyvyyttä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tehostaa erilaisen tiedon hallintaa. Hyvästit siiloutuneelle tiedolle ja läpinäkyvyyden puutteelle.

Alusta kaikelle tiedollesi ja työkalut sen hallintaan sekä toiminnan ohjaamiseen.

…mitä ikinä tarvitsetkaan. Lista on loputon, rajana eivät ole edes tämänhetkiset tarpeesi, ratkaisu sopeutuu siihenkin,
mitä tulevaisuudessa keksit. Asiakkaamme ovat alansa ammattilaisia; me tarjoamme alustan ja työkalut tiedon ja toiminnan hallintaan, räätälöitynä, juuri sinulle.

Ratkaisumme parantaa yrityksen

  • Tehokkuutta
  • Tuottavuutta
  • Turvallisuutta
  • Läpinäkyvyyttä

Jäitkö miettimään, voisimmekohan auttaa juuri Sinun tiedonhallinnan haasteessasi? Ota yhteyttä, saatat yllättyä.

Ajankohtaista

M-Solutions Kasvu Openiin

12 kesäkuun, 2020|Kommentit pois päältä artikkelissa M-Solutions Kasvu Openiin

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että M-Solutions on valittu jatkoon Kasvu Openissa Pohjois-Pohjanmaan kasvupolulla. Odotamme innolla tulevaa kasvumatkaa ja asiantuntijoilta saatavia eväitä tulevaisuuteen. Pohjois-Pohjanmaan kasvupolulle valittiin 42 hakijan joukosta 14 yritystä. Seuraa matkaamme sosiaalisessa mediassa! [...]

Pyhänet Oy ja M-Solutions yhteistyöhön

27 syyskuun, 2018|0 Comments

Alla Pyhänet Oy:n julkaisema tiedote uudesta yhteistyöstä.   PYHÄNET OY JA M-SOLUTIONS OY ALOITTAVAT YHTEISTYÖN ALUEEN LAAJAKAISTAYHTEYKSIEN JA -PALVELUJEN KEHITTÄMISEKSI   Pyhänet Oy on solminut yhteistyösopimuksen M-Solutions Oy:n kanssa koskien ICT-asiantuntijapalveluita. Sopimuksella Pyhänet Oy turvaa [...]

Me sosiaalisessa mediassa:

Viimeisimmät Tweetit

Kumppanit