Digitalisaation ytimessä

Sinun ICT kumppanisi

Yrityksissä suunnittelu ja päätöksenteko perustuvat toiminnasta syntyvään tietoon. Tieto on yksi yrityksen keskeisimmistä voimavaroista ja liiketoiminnan kehittämisen ytimessä.
Tieto on kuitenkin usein hajallaan ja siiloutuneena eri järjestelmissä, prosesseissa, tiedostoissa tai jopa paperilla. Kun tiedot saadaan tuotua yhteen tietojärjestelmään, kokonaisuuden tarkastelu on helpompaa ja toimintaan saadaan läpinäkyvyyttä. Me tuomme asiakkaidemme, oman alansa asiantuntijoiden, käyttöön laajan kokonaisarkkitehtuurin asiantuntemuksemme, jonka avulla pystymme toimittamaan tehokkaan ratkaisun kaikkiin tiedonhallinnan tarpeisiin.

Palvelut

ICT infrastruktuuri (verkot, palvelimet, järjestelmät)

Järjestelmäkonsultointi, tekninen ja toiminnallinen konsultointi
Loppukäyttäjäpalvelut
Laitteistot, koneet, ohjelmistot ja lisenssit

Lue lisää

Ratkaisut

Tiedonhallintajärjestelmä M-IDIS (Industry Data Integration System)
Ohjelmisto ja järjestelmäkehitys

Lue lisää

M-IDIS®

Industry Data Integration System

Ota tieto omiin käsiisi – kaikki hyöty irti olemassa olevista järjestelmistä – ja tuo tietosi yhteen. Tarjoamme yritysten käyttöön täysin toimintaasi mukautuvan alustan palvelemaan koko liiketoimintaa ja sen osa-alueita. Pienistä yrityksistä suuriin, ratkaisu on suunniteltu skaalautumaan eri kokoisten yritysten tarpeisiin. On datasi mitä tahansa, sille on paikka. Tarvittavat integraatiot tukevat tiedonkulkua ja läpinäkyvyyttä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tehostaa erilaisen tiedon hallintaa. Hyvästit siiloutuneelle tiedolle ja läpinäkyvyyden puutteelle.

Alusta kaikelle tiedollesi ja työkalut sen hallintaan sekä toiminnan ohjaamiseen.

…mitä ikinä tarvitsetkaan. Lista on loputon, rajana eivät ole edes tämänhetkiset tarpeesi, ratkaisu sopeutuu siihenkin,
mitä tulevaisuudessa keksit. Asiakkaamme ovat alansa ammattilaisia, me tarjoamme alustan ja työkalut tiedon ja toiminnan hallintaan.

Ratkaisumme parantaa yrityksen

  • Tehokkuutta
  • Tuottavuutta
  • Turvallisuutta
  • Läpinäkyvyyttä

Jäitkö miettimään, voisimmekohan auttaa juuri Sinun tiedonhallinnan haasteessasi? Ota yhteyttä, saatat yllättyä.

Ajankohtaista

Ammattiharjoittelussa

22 heinäkuun, 2021|Kommentit pois päältä artikkelissa Ammattiharjoittelussa

Tänä kesänä meillä on ollut ilo työskennellä yhdessä ammattiharjoitteluaan suorittavan harjoittelijan kanssa! Tieto- ja viestintätekniikan opintojaan suorittava Janina on ollut hieno lisä vahvuuteemme ja olemme päässeet asioihin kiinni aivan oikeiden projektien kautta. Janinan oma innostus [...]

M-Solutions Kasvu Openiin

12 kesäkuun, 2020|Kommentit pois päältä artikkelissa M-Solutions Kasvu Openiin

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että M-Solutions on valittu jatkoon Kasvu Openissa Pohjois-Pohjanmaan kasvupolulla. Odotamme innolla tulevaa kasvumatkaa ja asiantuntijoilta saatavia eväitä tulevaisuuteen. Pohjois-Pohjanmaan kasvupolulle valittiin 42 hakijan joukosta 14 yritystä. Seuraa matkaamme sosiaalisessa mediassa! [...]

Me sosiaalisessa mediassa:

Viimeisimmät Tweetit

Kumppanit