M-IDIS® – alusta yrityksesi tiedonhallintaan

M-IDIS eli Industry Data Integration System on monipuolinen tiedonhallinnan alusta, joka on tietovaraston ja käyttöliittymän yhdistelmä. Laaja erilaisten työkalujen ja toimintojen skaala tekee järjestelmästä ylivoimaisen minkä tahansa yrityksen kokonaisvaltaisessa tiedonhallinnassa.

Järjestelmän modulaarinen rakenne mahdollistaa sen hyödyntämisen tarvittavassa laajuudessa vastaten niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Käytössä voi olla suppea versio esimerkiksi vain yhden osa-alueen tiedonhallintaan, tai toisessa ääripäässä laajasti koko organisaation tiedonhallinnassa.

Miksi M-IDIS ?

Tiedon tai toiminnan hallintaan liittyvän haasteen ilmaantuessa, päädytään usein ratkaisemaan asia järjestelmähankinnan kautta. Järjestelmä ostetaan valmiina tai sen kehitystä lähdetään suunnittelemaan ja kilpailuttamaan. Erilaisten järjestelmien ja ohjelmistojen valikoimasta huolimatta, kaikkiin tarpeisiin ei löydy valmista järjestelmää. Saati siinä tilanteessa, kun puhutaan laajemmasta tiedonhallinnan tarpeesta yksittäisen ongelman sijasta. Sen lisäksi yritykset, jopa saman alan sisällä, ovat erilaisia, jolloin ratkaisun rakentaminen omiin tarpeisiin voi kuulostaa houkuttelevalta. Kehitysprojektit ovat kuitenkin pitkiä, erilaisia resursseja vaaditaan, joskus paljonkin. Lopputulos riippuu alkuvaiheen määrittelyn onnistumisesta. Projekteissa on aina riskinsä ja on mahdollista, ettei lopputulos vastaa tarvetta. Järjestelmämme avulla voit jättää tästä yhtälöstä pois ison osan työtä. Olemme rakentaneet alustan ja järjestelmän, joka on luotu mukautumaan yrityksen kuin yrityksen, mihin tiedonhallinnan haasteeseen tahansa. Alusta on valmis, tehdään siitä yrityksesi näköinen. M-IDIS mukautuu yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja näytämme, kuinka M-IDIS tehostaisi tiedonhallintaa sinun yrityksessäsi!

M-IDIS® for Mines

…mitä ikinä tarvitsetkaan!
Ota yhteyttä