Alla Pyhänet Oy:n julkaisema tiedote uudesta yhteistyöstä.


 

PYHÄNET OY JA M-SOLUTIONS OY ALOITTAVAT YHTEISTYÖN ALUEEN LAAJAKAISTAYHTEYKSIEN JA -PALVELUJEN KEHITTÄMISEKSI

 

Pyhänet Oy on solminut yhteistyösopimuksen M-Solutions Oy:n kanssa koskien ICT-asiantuntijapalveluita. Sopimuksella Pyhänet Oy turvaa asiakkailleen tuottamansa ICT-palvelut sekä häiriöttömän laajakaistaverkon toiminnan. Sopimus on astunut voimaan 28.8.2018 ja on voimassa toistaiseksi. Uusi yhteistyöavaus tuli ajankohtaiseksi yhtiön avainhenkilöiden vaihdosten yhteydessä.

Uusi yhteistyökumppani M-Solutions Oy on Pyhäjärvellä 2016 perustettu yritys. Yrityksen henkilöstöllä on vuosikymmenten kokemus toimimisesta teollisissa ympäristöissä. M-Solutions Oy:llä on käytännön kokemusta laajoista verkko- ja palvelinympäristöistä sekä palveluntuottamisesta.

Pyhänet Oy:n mission ytimessä on entistä korostuneemmin varmistaa toiminta-alueensa elinvoimaisuus mahdollistamalla kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille vikasietoiset ja turvalliset tietoliikenneyhteydet. Pyhänet Oy tavoittelee yhteistyösopimuksellaan verkon ja palvelujen toimintavarmuuden turvaamisen lisäksi myös joustavaa kehitysresurssia, jonka avulla edistetään yhtiön strategista toimintasuunnitelmaa.

 

Pyhänet Oy:n hallitus

29.8.2018

 

Lisätiedot:

Pyhänet Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilpo Karvonen, puh. 044-033 5065